Gestaltterapeut

Om Koyote Millar

Terapien finner sted i Oslo sentrum, på videochat eller telefon

koyote millar, terapeut som kan trans
  • Jeg jobber som psykoterapeut i privat praksis og kunstner to dager i uken, og resten av uken som coach og organisasjonsutvikler i universitetssektoren. Jeg er utøvende dikter-musiker og formidler, og har både norsk og engelsk som arbeidsspråk.
  • Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og medlem i Norsk Gestaltterapeut Forening. Jeg går i jevnlig veiledning som terapeut og i egenterapi.
  • Jeg har tatt fordypende kurs i kroppsnærvær, yoga og meditasjon og sporene i kroppen etter traumer, og har en lang egenpraksis i yoga og meditasjon. Jeg fortsetter å videreutdanne og fordype meg i tilknytning, traumer og kroppslige innganger til endring og helbredelse.
  • Jeg er født i 1976 av Britiske foreldre som flyttet til Norge og bygda. Jeg lærte tidlig at det som er selvfølgelig for noen er fremmed for andre, og at det er mer å hente i vennlig nysgjerrighet enn i frykt og fordømmelse. Jeg lærte også mye om naturens helbredende kraft, og at det er mange nyanser i alenehet og tilhørighet.
  • Jeg er utdannet sosialantropolog (Cand. polit.) fra Universitetet i Oslo og University of Washington i Seattle, med støttefag i idéhistorie, filosofi og kjønnsstudier. Parallelt med studiene hadde jeg mange ulike jobber og møtte mange ulike folk.
  • Jeg har mange års yrkeserfaring i universitetssektoren med administrasjon, kommunikasjon, organisasjonsutvikling, prosjekt- og prosessledelse, kursutvikling, coaching og veiledning. Jeg synes det er spennende å fasilitere og lede grupper.
  • Jeg ble tidlig engasjert i skeiv aktivisme. Hvordan vi kan samskape solidariske og inspirerende rom for liv som er «utenfor boksen», og samtidig utvide tryggheten for dialog og læring på tvers av alle bokser og identifiseringer? Alle filer, farger, fasonger, kjønnsuttrykk, livsfaser og relasjonsformer er velkomne hos meg.
  • Musikk, kunst og oppmerksom bevegelse er viktige for min livsglede. Jeg har egenutgitt plater og skriverier, og bidratt i andre produksjoner og antologier. Jeg har vært aktiv i flere store og små «alternative» festivaler, DIY-musikkscener, klubb- og kunstscener.

Foto: Linda Bournane Engelberth

koyote millar, terapeut som kan trans

«Why is it when someone steps out of line there’s a rush to get him back in, instead of an interest in where he is going?»

– Barry Stevens

Priser

Terapi og coaching med Koyote Millar
Alle priser er inkl. MVA

Kart