Bokomslag, Iblant mår jeg ikke så bra

Ibland mår jag inte så bra

Av: Therése Lindgren

Therése Lindgren har skrevet en ærlig og medrivende fortelling om sin vei gjennom angst og depresjon. Hun er Nordens kanskje fremgangsrikeste YouTuber. Hun er smart, vakker og har en enorm karisma. Hun har også slitt med angst, så til den grad at hun i en periode knapt nok gikk utenfor døren. Å ta bussen eller å gå i butikken var nærmest uoverstigelige oppgaver.

Du er ikke alene

Mange som sliter med depresjon og generalisert angst har ikke noe spesielt som har utløst problemene. Kanskje de til og med har livet på stell som Therése Lindgren. Dette er ofte forbundet med skam. Hvorfor skal de ha slike problemer når ting er så bra og ordnet i livet?

Boken er et ærlig portrett av sykdommen, og jeg tenker at særlig unge voksne har gott av å lese den. Det er sterkt av Lindgren å stå fram med sine utfordringer, og boken viser at angsten og depresjonen mange opplever er noe helt normalt og forståelig. Det er lett å føle seg alene når disse tilstandene rammer som verst, men Lindgrens bok minner oss om at alle og enhver kan bli rammet av angst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *